AZ ICE CUBE CÉGRŐL

KIK VAGYUNK & MIVEL FOGLALKOZUNK

Néhány szóban Rólunk

Az ICE CUBE Jéggyártó Társaság 1991-ben alakult. Jéggyártással és forgalmazással foglalkozik.

Bizonyára Ön is tapasztalta már a forró nyári hőségben, hogy milyen csodálatos érzés egy izgató Jeges Koktél. Valamennyiük közös titka a megfelelő mennyiségű és minőségű JÉGKOCKA. A probléma csak az, hogy nyáron éppen soha nincs elég…  Mi egy teljesen új szolgáltatást nyújtunk Önnek, amely biztosítja, hogy kedvenc itala mindig JÉGHIDEG legyen.

Társaságunk az ICE CUBE Jéggyártó Társaság a legkorszerűbb amerikai gépekkel gyártja és a legkiválóbb technológiával, csomagolja a kiváló minőségű (italba és külső hűtésre alkalmazható) jégkockákat. A rendkívül szigorú zárt technológia és vízszűrő rendszer biztosítja, hogy a jég kiváló minőségű, íz és szagmentes legyen. Gondoljon csak arra, hogy a klóros vízből készült jég a legfinomabb italt is elrontja. Ami teljesen új a szolgáltatásunkban, hogy ezt a kiváló minőségű jégkockát csomagolva a HELYSZINRE SZÁLLÍTJUK. A szállítás természetesen ingyenes.

az Ice Cube csapata

Kiemelt partnereink

Mol
Tesco
Auchan
Metro
Spar
OMV

WEBSHOP

RENDELJEN TŐLÜNK ONLINE!

A webshop-ban a következő funkciók érhetők el:

Ügyfél adatok betöltése:
Amennyiben vásárolt már tőlünk, nem szükséges megadnia adatait.
Ügyfél adatok módosítása:
Bármikor módosíthatja tárolt adatait.
Rendelések feladása, módosítása
Nyitott iroda:
Megtekintheti korábbi rendeléseit, számláit, szállítóleveleit.
Hírlevél:
Feliratkozhat az Ice Cube hírlevelére, amelyben az aktuális akciókról, újdonságokról számolunk be.

arlista2

banner_iceweb   banner_iceiphone   banner_iceandroid

ALKALMATÁSI FORMÁK

MIRE LEHET HASZNÁLNI?

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

HACCP ELŐÍRÁSOKNAK MEGFELELŐEN

A jégkockák a HACCP előírásai szerint, mechanikailag, kémiailag, biológiailag tisztított ivóvízből készülnek……

MI A HACCP?

A HACCP nemzetközileg elfogadott, szisztematikus módszer az élelmiszerek biztonságának megteremtésére a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és kezelése révén.
A HACCP tulajdonképpen a rendszer eredeti angol nevének rövidítése: Hazard Analysis Critical Control Point, azaz Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok. Mivel az eredeti HACCP rövidítést nehéz kiejteni, sokan becézik HAPCI-nak is.
A HACCP rendszert a hatvanas években az amerikai űrkutatási program keretében fejlesztette ki a Pillsbury vállalat az űrkutatási Hivatallal (NASA) és a hadsereg Natick laboratóriumával közösen.
Céljuk az volt, hogy az űrhajósokat szennyezés mentes, biztonságos élelmiszerekkel lássák el az űrutazás során, amit a hagyományos végtermék-ellenőrzési módszerekkel nem lehetett biztosítani. Az új szemléletű élelmiszer-biztonsági rendszer elveit 1971-ben hozták nyilvánosságra.

A konzervipari termékeknél már 1973-tól kezdve bevezették, de az általános élelmiszer-ipari alkalmazás a nyolcvanas évek közepén kezdett gyorsan terjedni. A nemzetközi szervezetek is ajánlják használatát. A FAO/WHO Codex Alimentarius Bizottság HACCP irányelveit 1993-ban adták ki. Ezt tekintik a HACCP módszertan nemzetközi alapdokumentációjának. Ennek a megfelelője a Magyar Élelmiszerkönyv 1-2-18/1993. számú előírása. (lásd: http://www.omgk.hu/ELELM/1/12181993.html).
A HACCP alkalmazása az Európai Unió országaiban 1995. december 14.óta kötelező (93/43 EK direktíva). A magyar élelmiszertörvény (1995. évi XC. törvény) végrehajtási utasítása tartalmazza az első kötelező előírást. Az élelmiszer gyártók részére 2002. január 1.-től kötelező a HACCP rendszer alkalmazása (1/1996. (I.9.) FM-NM-IKM rendelet). A vendéglátásban és a közétkeztetésben ugyancsak 2002. január 1.-től kötelező a HACCP rendszer alkalmazása (80/1999 (XII.28.) GM-EüM-FVM rendelet).

A rendeletek megszületésének okai a hétköznapokban keresendő. Világszerte egyre több élelmiszer eredetű megbetegedést észlelnek. A globalizálódó élelmiszer kereskedelem révén egy-egy veszélyforrás váratlanul tűnik fel és okoz nem várt megbetegedéseket. A fogyasztók mind több figyelmet szentelnek ezeknek az eseteknek, és egyre fokozódóan követelik, hogy csak olyan élelmiszerek kerüljenek forgalomba illetve felszolgálásra melyek biztonságosak.
Ennek elérésére a HACCP rendszert egyre szélesebb körben alkalmazzák valamennyi, az élelmiszerek előállításával, forgalmazásával és a vendéglátással kapcsolatos tevékenység során.

Nemzetközi Csomagolt Jég Egyesület (IPIA – EPIA)

Az IPIA – EPIA egy kereskedelmi szervezet, amely jéggyártókat és viszonteladókat valamint jéggépeket gyártó cégeket képvisel. 1917-ben alapították, mint Országos Jég Egyesületet, ami ideális bármely magán-és kisvállalkozás valamint ipari méretű cégek növekedésének és sikerességének segítésére, akik csak helyi igényeket elégítenek ki vagy nagyobb régiókat is képesek ellátni. Az IPIA az iparágnak az egyetlen olyan nemzetközi kereskedelmi csoportja Észak Amerikában, amely több mint 400 jéggyártót és forgalmazót (kiskereskedőt) képvisel.

 

Nemzetközi Csomagolt Jég Egyesület (IPIA – EPIA)Az IPIA – EPIA egy kereskedelmi szervezet, amely jéggyártókat és viszonteladókat valamint jéggépeket gyártó cégeket képvisel. 1917-ben alapították, mint Országos Jég Egyesületet, ami ideális bármely magán-és kisvállalkozás valamint ipari méretű cégek növekedésének és sikerességének segítésére, akik csak helyi igényeket elégítenek ki vagy nagyobb régiókat is képesek ellátni. Az IPIA az iparágnak az egyetlen olyan nemzetközi kereskedelmi csoportja Észak Amerikában, amely több mint 400 jéggyártót és forgalmazót (kiskereskedőt) képvisel.

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy vásárlóinkhoz csak kiváló minőségű termékek kerüljenek. 2001. májusában, Magyarországon elsőként vezettük be a HACCP rendszert amely az élelmiszerek higiénikus előállítását garantálja. Ezzel a rendszerrel biztosítjuk, hogy kizárólag többször ellenőrzött, biztonsággal fogyasztható termékek kerüljenek a polcokra. A HACCP rendszer nemcsak kimutatja azokat a veszélyeket, amelyek az élelmiszerek előállítása során felmerülhetnek, hanem egyben azok ellenőrzését is elvégzi. A rendszer az áru átvételétől a csomagoláson át a gyártás teljes folyamatára kiterjed.

banner_sap  banner_iceage  banner_iceinternational     banner_pda_Bannerek---fagyi  banner_edi

TERÜLETI KÉPVISELŐINK

Budapest-régió
Központi szám
061/306-0544
Pécs-régió
Bogár Zoltán
0630/641-7983
Szeged-régió
Gallai Szabolcs
0630/641-7983
Miskolc-Debrecen régió
Magyar József
0630/553-4421
Keszthely-régió
Kovács György
0630/294-2983
Balatonfüred-régió
Rékási Péter
0630/504-4427
Siófok-régió
Kis Csaba
0630/312-1939

KAPCSOLAT

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉGEK

Küldjön üzenetet

Küldésclear

Elérhetőségeink

Címünk: 1152 Budapest, Kinizsi u. 125.

Telefon: 00-36-1-306-0544

Közösségi oldalak:

CÉGES ADATOK:
Adószám: 23019353-2-42
Nemzetközi adószám-közösségi: HU-23019353
Cégjegyzékszám: 01-09-949214
KSH: 1107’08-212-01
Bank: BUDAPEST BANK NYRT. 1138 Budapest, Váci út 188.
Swift kód: BUDAHUHHB
Iban szám: HU22-10102086-06938300-01000307
Forint sz. szám: 10102086-06938302-00000003
Deviza sz.szám: 10102086-06938300-01000307